2020. május havi bejegyzések

Art-Sprint edzés a tököli repülőtéren 2020.06.20-án!

Art-Sprint Edzés 2020.06.20 Tököl
Art-Sprint Edzés 2020.06.20 Tököl

Art – Sprint edzés a tököli repülőtéren 2020.06.20-án!

Ismét regisztrációhoz kötött zártkörű Art-Sprint edzést tartunk a tököli repülőtéren 2020. június 20-án szombaton. A „körpálya” a megszokottaknak megfelelően körülbelül 4km hosszú (melyen kiállás nélkül akár többször is végig mehetsz) és 99%-ban aszfalttal / betonnal burkolt. Az eseményről bővebb információt az alábbi linkről lehet letölteni:

  Art_Sprint_Edzéskiírás_20200620_Tököl

Regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet: rallyedzes@gmail.com, valamint a Facebookon privát üzenetben.  (https://www.facebook.com/rallyedzes/ )

További információ:

Art-Sprint edzésre minden személynek belépőjegyet kell váltania, melynek ára egységesen 1.000 Ft / Fő. A versenyautóra vonatkozó pálya használati díj az első nevezés esetén 20.000 Ft-ba kerül, de természetesen ugyanazon autóval több személy is részt vehet az edzésen, melynek díja minden további sofőr esetén 10.000 Ft / Fő.

Néhány szó a pályáról:

Az Art-Sprint edzés a tököli repülőtér többnyire betonnal / aszfalttal burkolt mellékútjain zajlik. A pálya hossza hozzávetőlegesen 4km, és a pilóták tetszőleges számú kört futhatnak a kijelölt nyomvonalon, mely úgy van megtervezve, hogy egymás után több kört is teljesíthess. Amennyiben fáradság, vagy technikai probléma miatt szeretnél kiállni, akkor az itinerben megjelölt útvonalat követve juthatsz el a szervizparkba. A pályát elhagyva a maximális sebesség 20km/h. Az edzésnek (NEM VERSENY!!!) a célja az, hogy minden résztvevő saját tempójában, de időmérés nélkül rengeteg tapasztalatot szerezhessen, elsajátíthassa a szükséges vezetési rutint ellenőrzött körülmények között, valamint letesztelhesse gépjárművét, bemutathassa leendő szponzorának technikai felkészültségét.

A koronavírusra való tekintettel az Art-Sprint edzésen résztvevők számára kötelező a maszk használata, és alapfeltétel az 1,5m-es távolságtartás – az ezzel kapcsolatos szíves megértéseteket köszönjük!

Várunk június 20-án Tökölön!

Üdvözlettel: Az Art-Sprint Edzés csapata