Art – Sprint Edzés, Tököl 2018.04.07!

 

Edzés_20180407

Kedves Pilóták, sajnos az április 7-re tervezett Rally edzés ELMARAD – ezzel kapcsolatos szíves megértéseteket köszönjük! Az esemény várhatóan május 12-én lesz pótolva!  

Ismét regisztrációhoz kötött zártkörű Art-Sprint edzést tartunk a tököli repülőtéren 2018. április 7-én szombaton. A „körpálya” a megszokottaknak megfelelően körülbelül 4km hosszú (melyen kiállás nélkül akár többször is végig mehetsz) és 99%-ban aszfalttal / betonnal burkolt. Az eseményről bővebb információt az alábbi linkről lehet letölteni: ART-SPRINT EDZÉSKIÍRÁS 2018.04.07. Tököl találhatsz.

Regisztrálni az alábbi REGISZTRÁCIÓS linken keresztül lehetséges, valamint a rallyedzes@gmail.com email címen, vagy a Facebookon privát üzenetben lehetséges.  (https://www.facebook.com/rallyedzes/ ) 

További információ:

Art-Sprint edzésre minden személyeknek belépőjegyet kell váltania, melynek ára egységesen 500 Ft / Fő. A versenyautóra vonatkozó pálya használati díj az első nevezés esetén 18.000 Ft-ba kerül, de természetesen ugyanazon autóval több személy is részt vehet az edzésen, melynek díja minden további sofőr esetén 5.000 Ft / Fő.

Néhány szó a pályáról:

Az Art-Sprint edzés a tököli repülőtér többnyire betonnal / aszfalttal burkolt mellékútjain zajlik. A pálya hossza hozzávetőlegesen 4km, és a pilóták tetszőleges számú kört futhatnak a kijelölt nyomvonalon, mely úgy van megtervezve, hogy egymás után több kört is teljesíthess. Amennyiben fáradság, vagy technikai probléma miatt szeretnél kiállni, akkor az itinerben megjelölt útvonalat követve juthatsz el a szervizparkba. A pályát elhagyva a maximális sebesség 20km/h. Az edzésnek (NEM VERSENY!!!) a célja az, hogy minden résztvevő saját tempójában, de időmérés nélkül rengeteg tapasztalatot szerezhessen, elsajátíthassa a szükséges vezetési rutint ellenőrzött körülmények között, valamint letesztelhesse gépjárművét, bemutathassa leendő szponzorának technikai felkészültségét.

Várunk április 7-én Tökölön!

Üdvözlettel: Az Art-Sprint Edzés csapata